4 Şubat 2021 Perşembe

Çevre Düzenleme Peyzaj

 ÇEVRE DÜZENLEME PEYZAJ: 

Edemir Çevre Düzenleme Ankara Firması. Ankara çevre duzenleme ve peyzaj işleri ile ilgili tüm hususlarda çalışmalar yapmaktayız. Bina ve diğer yaşam yerleri için yapılan,mimarî yapıların çevre ve peyzaj alanlarında bulunanan faktörlerin tümü.  Yapımı , tamiri ve yapı malzemeleri temini. Sevgili okular, çevre düzenleme işlerini genel olarak iki başlıkta toplayarak ele alabiliriz. Bunlar sert zemin ve peyzaj (yeşil alan) olarak değerlendirilir. Sert zeminlerde kullanılan ,dökme 'Beton Parke Taşları ' Firmamızda üretilip satışa sunulmaktadır. 

Çevre Düzenleme Ankara 


BETON PARKE TAŞLARI :  Çevre Düzenleme ve Peyzaj sahalarında,kuru kalması amaçlanan yerlerde kullanılır. Halk dilinde "Kilitli Parke Taş ve Kilit Taşı "olarak bilinir. Sayısız desen ve renk seçeneğine sahip bu ürün,farklı kalınlıklarda ve değişik ölçülerde üretilir. Karo Taşı,Bordür Taşı,Çim Taşı.  Beton Parke Taşları için bir kaç değişik türdendir. 
Beton Parke Taşları 


ENDÜSTİRİYEL ZEMİN BETONU :
 Sert zeminlerde kullanılan bir başka yapı  türüdür. Yine halk diliyle bilinen ismini söyleyecek olursak"Helikopterli Saha Betonu "olarak adlandırılır. Perdahlı Beton, Baska Beton ve çizgili beton çeşitleri vardır. Endüstiriyel Zemin Betonu,genelde,oto park,petrol istasyonları ve site içi yol yapımlarında kullanılır. Fabrika içi zeminlerinde, fabrika dişi saha alanlarında ve daha bir çok yerde yapıldığı görünmektedir.
Ankara Çevre Düzenleme. 



PEYZAJ (YEŞİL ALAN):
 Çevre Düzenleme ve Bahçe Düzenleme işlerinin tamamına verilen unvandır. Peyzaj çalışması içerisinde oldukça farklı çalışma türü yapılabilir. Bahçe Tasarım şeklinde yapıldığı için her zevke ve beğeniye göre tasarlanabilir. Bu alanda görsel tasarımlara göre;Ağaç Dikimi,Çim Ekimi,süs havuzları ve Bahçe Sulama Sistemleri ile tasarımlar yapılabilir. 

HAKKIMIZDA:
Ankara Peyzaj. 

Ermir Çevre Düzenleme Peyzaj Firmamız Ankara  'da Bahçe Düzenleme işlerinin yanında,peyzaj tasarım ve uygulama işleri yapmaktadir. Kilit Taşı Döşeme Ustası, Kilit Taşı  m2 Fiyatları ve diğer başlıkları içeren tüm hususlarda,sizlerin hizmetinde. Bölge bayiilerimiz; Gölbaşı,Etimesgut,Sincan. Mamak,Keçiören,Çayyolu,Çubuk, Haymana ve diger yerleşim yerlerinden sizlere hizmet vermekte. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder